Seks shqip

by  |  05-Mar-2017 23:50

Mesela Kur'an-ı kerimde tuvaletteki necaset yenmez, idrar içilmez diye yazmıyor, (Tayyib olanı, temiz olanı, helal olanı yiyip için) buyuruluyor.

(Bekara 168)Ana babanızı dövmeyin denmiyor, (Öf demeyin) deniyor.

Orhan Karmış) Mehter Marşları Sesli Caliyet-ül Ekdar Sesli Soru ve Cevaplar Sesli Şiirler Sevgili Peygamberim Tarih Serisi Sual: Bazıları, “Oral sex (seks) caizdir. Hatta, Bekara suresinde, (Tarlanız olan kadınlara istediğiniz gibi yaklaşın) deniliyor. Kadının erkeğin menisini yutmasında mahzur olmaz” diyorlar. CEVAPBir şeyin haram olması için edille-i erbaada bir delilinin bulunması lazımdır.

Seks shqip-40

në të kaluarën e largët, Belgjika ka qenë pjesë e tokave të ulëta (Beneluksi) në të cilat bënte pjesë edhe Holanda dhe Luksemburgu.

Që nga gjysma e mesjetës deri në shekullin e XVII, ky vend ka qenë qendër kulturore dhe tregtare e këtij regjioni evropianë.

Marrëdhënia seksuale me një person, kundër vullnetit të tyre, ose kur ato janë të paaftë të japin pëlqimin (përshembull të miturit ose personat me zhvillim të reduktuar mendor) është përdhunim, i cili është një krim i rëndë në gati të gjitha shtetet e botës..

Në rast se njëri nga pjesëmarrësit në marrëdhënjen seksuale është mbi 18-vjeç, ndërsa pjesëmarrësi tjetër është nën 18-vjeç (i mitur), ligji shqiptar e cilëson të miturin si të paaftë për të dhënë pëlqim dhe personi mbi 18 mund të dënohet me burgim deri në 15 vjet.

Peygamber efendimiz buyuruyor ki:(Cima esnasında ferce [avret yerine] bakmayın, körlüğe sebep olur.) [Deylemi, İ.

Community Discussion